Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature Op Stoom

Vacature

Kinderopvangorganisatie Op Stoom zoekt een:

Hoofd Planning
Haarlem, 32 uur per week


Dit ga je doen:
De afdeling Planning is onlangs gecentraliseerd en de huidige marktontwikkelingen vragen om een scherp planningsbeleid. Als Hoofd Planning is het jouw taak om te zorgen dat de doelstellingen op het gebied van bezetting, aansturing van het team en het faciliteren van informatie voor Op Stoom behaald worden. Dit betekent dat je ervoor zorgt het strategisch beleid uitgevoerd wordt en dat je leiding geeft aan het team van planners. Tegelijkertijd ben je meewerkend voorman (M/V).

Je levert rapportages omtrent personele bezetting, kindplaatsen en wachtlijsten aan het Management Team en analyseert bewegingen in bezetting en anticipeert hierop, in samenspraak met het MT. Je zorgt voor een gezonde planning binnen Op Stoom en coacht je medewerkers naar een gezonde motivatie en plezier in hun werk.

Dit heb je in huis:
• HBO/Academisch werk- en denkniveau
• Uitgebreide ervaring met het planningsprogramma Flexkids, voor zowel kindplanning als personeelsplanning.
• Je durft leiding te geven en beslissingen te nemen
• Je bent organisatiesensitief
• Je bent organisatorisch sterk en je bent een planner in hart en nieren
• Je bezit een gezonde dosis ondernemersgeest
• Je bent stressbestendig en optimistisch van aard

Dit bieden wij:
Je start per 1 maart op een dynamische werkplek, bezet met 5,3 FTE op Planning, verdeeld over acht collega’s. Je werkt vier dagen per week en je werktijden kun je in overleg flexibel indelen tussen 8.00 en 18.00 uur. Je salaris is conform CAO Kinderopvang en komt uit tussen €2705 en €3.637, op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren:
Word jij blij van deze veelzijdigheid en kijk je uit naar een baan in een groeiende organisatie? Solliciteer dan hier. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Renate Quispel op 023 – 7370324.

Over Op Stoom:
Kinderopvang Op Stoom telt ruim veertig locaties. Dit zijn kinderdagverblijven, BSO’s en peuterspeelzalen. Daarnaast pionieren we in school door onze BSO activiteiten ook in de klas aan te bieden. Onze 400 medewerkers stellen alles is het werk om de kinderen een fijne en inspirerende dag te bezorgen. Kijk eens op www.opstoom.nl wat we zoal doen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.