Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Subsidie voor BBL’ers 2011-2012

Subsidie voor BBL'ers 2011-2012

Het is ook dit schooljaar weer mogelijk om subsidie te krijgen voor BBL-stagiaires binnen je organisatie. FCB, Dienstverlenen in arbeidsmarktvraagstukken laat in haar nieuwsbrief weten dat er maximaal 1233 euro beschikbaar is voor organisaties in de kinderopvang, welzijn en jeugdzorg.

Op = op
In tegenstelling tot voorgaande jaren is het niet meer nodig om de gemaakte kosten aan te tonen. De administratieve lasten zijn tot een minum beperkt. De voorwaarden zijn helder en overzichtelijk. Er is in totaal budget voor subsidiëring van 2500 BBL-opleidingen. Er is een plafond, als de subsidie op is, sluit de aanmeldmogelijkheid. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Voorwaarden
Subsidie wordt alleen verstrekt als de student een mbo-niveau 4 opleiding volgt of lager. Alleen leerlingen met een arbeidsovereenkomst en een BPV-overeenkomst komen in aanmerking. Daarnaast moet de student de opleiding volgen aan een door een Crebo-erkende instelling. De subisidie is alleen geldig voor organisaties die opereren in de branches welzijn, jeugdzorg of de kinderopvang. Download hier de voorwaarden >>

Foto: Stock.XCHNG

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.