Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stichting Prokino neemt SKH over

Stichting Prokino voegt de negen locaties van Stichting Kinderopvang Hoogeveen (SKH) toe aan haar bestand. De stichting neemt de locaties per oktober over.
Stichting Prokino neemt SKH over
Foto: ANP

Voorheen viel SKH onder het Espria concern, maar deze organisatie wil zich vooral richten op zorg- en dienstverlening aan ouderen en kwetsbare mensen. Stichting Prokino richt zich vooral op kinderen en jongeren van 0-23 jaar. De komende maanden wordt de overname op organisatorisch, beleidsmatig en administratief vlak verder vormgegeven. Kinderen, ouders en medewerkers zullen hier niet onder lijden, want continuïteit was een belangrijk uitgangspunt bij de overname.

SKH

Stichting Kinderopvang Hoogeveen is actief in de Drentse plaatsen Hoogeveen, Hollandscheveld, Pesse en Westerbork. De meeste locaties bieden zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Stichting Prokino is nog niet actief in deze plaatsen.

Prokino

Stichting Prokino is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Landelijk biedt de organisatie kinderopvang en peuterspeelzalen, maar ook jeugdzorg en gezins- en individuele begeleiding. De stichting heeft meer dan 100 locaties verspreid door het land. Het hoofdkantoor zit in Amsterdam.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.