Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Spring Kinderopvang heeft nieuwe directeur

Marianne Velsink
Gert Jan de Bruijn is met ingang van 1 november 2016 gestart als directeur-bestuurder bij Spring Kinderopvang (Noord-Limburg en Oost-Brabant). De functie werd sinds april vorig jaar op tijdelijke basis ingevuld.
nieuwe bestuurder Forte Kinderopvang
Foto: iStock

De Raad van Toezicht en het managementteam zijn verheugd met de invulling van de bestuurdersfunctie. ‘Gert Jan de Bruijn is een ervaren directeur-bestuurder die zich de komende jaren graag wil verbinden aan Spring. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in directie- en managementfuncties binnen diverse profit- en non-profitorganisaties en is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de kinderopvang. Door zijn aanstelling is de continuïteit van de raad van bestuur geborgd en kunnen we de ingeslagen koers van vernieuwing en verbetering voortzetten.’

Over Spring

Spring Kinderopvang is actief in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg. Spring biedt al ruim 40 jaar professionele, kwalitatief hoogwaardige opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar in alle vormen: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse, tussenschoolse, vakantie- en gastouderopvang. Met zo’n 800 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over 150 locaties, is Spring partner in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Spring werkt nauw samen met vele lokale partners zoals basisscholen en gemeenten.

Louise Joosten, voormalig medebestuurder bij Spring Kinderopvang, werd in april van 2016 benoemd als directeur-bestuurder van de SKA (Stichting Kinderopvang Amersfoort). Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.