Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKS en SKH worden BINK

BINk

Stichting Kinderopvang Hilversum (SKH) en Stichting Kindercentra Soest (SKS) gaan vanaf nu verder als één gezamenlijke organisatie onder de naam BINK. Monique Wittebol, voorheen directeur van SKH, wordt de directeur van BINK. De locaties van SKH en SKS behouden hun eigen naam.

Efficiënter werken
Sinds 1 april 2011 waren SKH en SKS bestuurlijk al gefuseerd tot één organisatie. SKH is vier keer groter dan SKS. In 2011 had SKH 12 kinderdagverblijven, 17 buitenschoolse opvanglocaties en 11 peuterspeelzaalgroepen. Monique Wittebol legt uit waarom voor een nieuwe naam gekozen is: ‘Het afgelopen jaar bleek het werken met twee namen onpraktisch en bracht het onnodig veel kosten met zich mee. Zo zijn er op dit moment onder meer afzonderlijke websites, logo’s en briefpapier. Door te werken met een gezamenlijke naam, kunnen we efficiënter en duurzamer werken.’

Vriendschappen
BINK betekent ook wel ‘vriend’. De naam past goed bij de kinderopvang omdat juist daar vriendschappen voor het leven ontstaan. Daarnaast is BINK een korte en pakkende naam met een kinderlijk karakter zo staat in het perbericht van de organisaties vemeld. In het najaar volgt een nieuwe huisstijl. Tot die tijd blijft de vormgeving nog even onveranderd.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.