Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKAR en Korein onderzoeken samenwerking

Het lijkt op het eerste oog geen logische samenwerking, maar toch gaan de Skar groep uit Arnhem en Korein Groep uit Eindhoven onderzoeken of ze in de toekomst krachten kunnen bundelen. Die is er vooral op gericht om overheadkosten te drukken om zo te kunnen blijven investeren in kwaliteit. Voor de zomervakantie moet duidelijk zijn of een samenwerking voor beide partijen loont.
SKAR en Korein onderzoeken samenwerking
Foto: ANP

Skar en Korein zijn, ondanks de topografische afstand, geen vreemden voor elkaar. De organisaties participeren sinds 2006 binnen KINDwijzer, het landelijke netwerk voor maatschappelijke kinderopvangorganisaties.

Nieuwe diensten ontwikkelen

‘Een intensievere samenwerking zorgt ervoor dat we de kosten voor onze overhead kunnen beperken’, aldus Peter Notten, voorzitter Raad van Bestuur van Korein Groep. ‘De financiële middelen die hierdoor beschikbaar komen, zetten we in om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Op deze manier kunnen we ouders, kinderen en samenwerkingspartners nog beter van dienst zijn en blijft de continuïteit van onze organisaties gewaarborgd. Nu én in de toekomst’, aldus Anneke Bouwmeester, bestuurder Skar Groep in een gezamenlijk persbericht.

Medewerkers

Voor de zomervakantie wordt bekend of het haalbaar is voor de partijen om samen op te trekken. Dan wordt ook bekend wat de gevolgen zijn voor medewerkers, ouders en andere belanghebbenden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.