Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sharon Gesthuizen vertrekt bij branchevereniging BMK

Na een periode van drie jaar vertrekt Sharon Gesthuizen als voorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK). De zoektocht naar een opvolger gaat beginnen.
Sharon Gesthuizen
Foto Bart Maat

‘Na drie mooie jaren werken met en voor de kinderopvang, breekt er voor mij een nieuwe periode aan’, aldus Gesthuizen, die een eigen bedrijf gaat beginnen in presentatie en mediatraining. ‘Door de inspanningen van bureau, bestuur, leden en tal van samenwerkende partners, is er in relatief korte tijd uit een pionierende startup een stevige en volwassen organisatie gegroeid. Nu staat er een solide en gezonde vereniging die niet meer is weg te denken uit het veld van het maatschappelijke en politieke debat over opvang. Het is het goede moment om het stokje over te dragen aan een opvolger.’

Wie die opvolger van Sharon Gesthuizen wordt, is nog niet bekend, aldus woordvoerder Hélène Smid.

Sharon Gesthuizen vertrekt eind februari bij de BMK. Voor haar voorzitterschap was ze lid van de Tweede Kamer voor de SP.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.