Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: wat doen jullie voor vluchtelingen?

Nederland komt steeds meer in actie voor de wanhopige vluchtelingen. Doen jullie hier ook iets mee? Zamelen jullie bijvoorbeeld spullen of geld in?
Steeds meer mensen komen in actie voor de vluchtelingen.
Steeds meer mensen komen in actie voor de vluchtelingen. - Foto: Free Images

De schokkende foto’s van de verdronken peuter Aylan hebben niemand koud gelaten. De aanhoudende beelden op tv en internet van de wanhopige vluchtelingen uit Syrië in mensonterende omstandigheden doen inmiddels veel mensen in actie komen. Wat doen jullie? Organiseren jullie een inzamelingsactie? Doen jullie bijzondere dingen om geld in te zamelen?

Kinderopvang Boefje in Krommenie stelt bijvoorbeeld opslagruimtes beschikbaar en bussen om kinderrugzakjes op te slaan en vervoeren. Samen met het inzamelpunt Krommenie worden kleding, speelgoed, tenten, slaapzakken e.d. verzameld en naar Griekenland gestuurd.

Laat ons weten welke actie jullie op touw zetten en dan publiceren wij de mooiste en bijzonderste acties op kinderopvangtotaal.nl. Mail je actie naar info@kinderopvangtotaal.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.