Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Openingsevent Week van het Jonge Kind gaat in aangepaste vorm door

Versoepeling van de coronamaatregelen maakt mogelijk dat het Openingsevent op 3 juli in aangepaste vorm kan plaatsvinden. Er komt een bijzondere vorm van een live event met drie programmapaden in combinatie met een online programma.

De groepen mogen niet groter dan 100 personen zijn, daarom is de dag in 3 programmapaden ingedeeld. Hiermee kan de organisatie de veiligheid van bezoekers waarborgen. Er is een mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende programmapaden, waarbij iedere bezoeker vier lezingen kan bijwonen.  Een deel van het oorspronkelijke programma is omgezet in video’s en vlogs. Dit online programma wordt in de Week van het Jonge Kind (van 6 tot en met 10 juli) openbaar gemaakt. Iedere dag vind je weer iets nieuws.

Kies je eigen programmapad

De eventorganisatie heeft er voor gezorgd dat de topsprekers zo verdeeld zijn, dat iedereen de kans heeft hen te zien spreken. Op onze website kun je meer lezen over de verschillende onderwerpen, sprekers en de verschillende aanvangstijden. Degenen die zich aangemeld hebben, hebben een mail gekregen waarin ze hun programmakeuze kunnen aanklikken.

Coronaproof

Wij doen er samen met de Jaarbeurs alles aan om je deelname zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

  • Tijdens het event zal de locatie ingericht zijn volgens de 1,5 meter richtlijn. Meer informatie hierover vind je op de website van de Jaarbeurs.
  • De Jaarbeurs is coronaproof ingericht, betreft ruimtes, sanitair en catering
  • Wij houden ons aan de maximale capaciteit van de ruimtes.
  • Wij raden aan om reizen met het openbaar vervoer zoveel mogelijk te vermijden.
  • Een week voorafgaand aan het congres ontvangen deelnemers een mail met de laatste informatie en uitleg over wat men kan verwachten tijdens het anderhalve meter event.

Extra’s

Tijdens de Week van het Jonge Kind (6 tot en met 10 juli) biedt Kinderopvangtotaal in samenwerking met de sprekers diverse content en filmpjes aan. Door deze innovatieve aanpak kun je nog veel meer uit het congres halen dan de oorspronkelijke opzet. Deelnemers kunnen elkaar toch ontmoeten en geïnspireerd raken door de sprekers en informatiemarkt. Doordat een deel van het programma nu online aangeboden wordt, kunnen deelnemers veel meer programmaonderdelen volgen dan in de oorspronkelijke live opzet. En de online onderdelen kunnen ook nog eens gedeeld worden met collega’s.

Benieuwd naar de sprekers? Bekijk ze allemaal >>

 

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.