Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ontuchtpleger bekent zeven misbruikzaken

Pm’er Bart C. heeft bekend met zeven meisjes ontucht te hebben gepleegd. Eerder deze week liet het OM nog weten hem aan te klagen voor zes misbruikzaken.
Foto: ANP - Het exterieur van Partou Kinderopvang op de locatie Sportpark Weltevreden.

‘Ik ben opgelucht dat ik mijn verhaal kan gaan vertellen tegen de politie. Ik wil zo wat onrust wegnemen bij de ouders en in de maatschappij en enkele nuances aanbrengen’, aldus C. Dit zei de oud-pedagogisch medewerker tijdens de eerste zitting van de rechtszaak tegen hem.

Slachtoffertjes

Tot dan toe had C. alleen het ontucht met de twee meisjes bekend die de zaak aan het rollen hadden gebracht. Inmiddels blijkt zijn misbruik omvangrijker. Zeven meisjes tussen de vier en tien jaar oud zijn slachtoffer geworden. Aan een achtste slachtoffer zou hij zijn geslachtsdeel hebben laten zien.

Zelfmoord

Kort nadat C. het misbruik met de twee meisjes bekend had, ondernam hij een zelfmoordpoging. Die mislukte. C. belandde in het ziekenhuis. De komende maanden wordt hij onderzocht door een psychiater. Op 30 januari gaat de rechtszaak inhoudelijk van start.

Eerder maakte het Openbaar Ministerie bekend de man te vervolgen voor zes misbruikzaken

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.