Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…Petra Stoverinck!

Nanouk van Tol, moeder van Tess (2,6 jaar) en Jack (8 maanden) brengt een Ode aan haar gastouder Petra Stoverinck. 'Want als iemand het verdient om een keer uitgebreid bedankt te worden, dan is zij het wel.'
Ode aan...Petra Stoverinck!

Op de facebookpagina van ons gastouderbureau stond de oproep om een ode te schrijven over onze gastouder. Om haar eens in het zonnetje te zetten wil ik dat bij deze graag doen. Mijn ode is voor Petra Stoverinck, al sinds jaar en dag gastouder bij OOK thuis in Apeldoorn. Want als iemand het verdient om een keer uitgebreid bedankt te worden dan is zij het wel, al is het maar omdat ze het zelf de normaalste zaak van de wereld vindt…

En wat vindt ze dan zoal normaal? Petra staat altijd voor ons klaar, bijna dag en nacht. Tijdens de bevalling van ons tweede kindje, konden we ’s nachts bellen als we opvang voor de oudste nodig hadden. Ze kookt lekker voor de kinderen, ze eten er met smaak en altijd gezond.

Normen en waarden spelen een belangrijke rol in de professionele opvoeding die Petra biedt. De kinderen leren er veel, op het gebied van met elkaar omgaan maar ook in dagelijkse vaardigheden. Regelmatig hoor ik mijn dochter dingen zeggen die ze bij Petra geleerd heeft.

Maar wat het allerbelangrijkste is, ze is een schat van een mens. De kinderen zijn meer dan dol op haar (en andersom ook geloof ik!). We missen haar vreselijk in de vakantie en kunnen niet wachten tot ze weer werkt!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer odes >>Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.