Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…Maaike!

De familie van der Zwan brengt een ode aan pedagogisch medewerker Maaike van bso de Orka's. En hoewel dat goed nieuws is, is het minder goed nieuws dat Maaike vanwege de bezuinigingen binnenkort haar baan kwijtraakt. 'Want Maaike is er één uit duizenden.'
Ode aan...Maaike!

‘Onze Maaike is al jaren een vertrouwd gezicht bij de Orka’s waar we onze drie kinderen (nu nog twee) ondergebracht hebben op de naschoolse opvang. Maaike is er één uit duizenden, voor de kinderen, voor haar collega’s en voor de ouders. Maaike brengt plezier in de groep met haar leuke spelletjes en gekke dansjes. Ook wanneer er verdriet is, is zij de eerste die je opzoekt. Een knuffel, een troostend woord, een grapje, creativiteit in haar vingers, kortom een duizendpoot.

Nu moet Maaike vanwege bezuinigingen binnenkort weg en daar balen de kinderen en wij enorm van. Deze mensen heb je juist nodig voor je organisatie, maar helaas lopen dingen soms anders dan je wilt.

Maaike, we hebben van je genoten en wensen jou het allerbeste!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.