Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…de pm’ers van Kinderopvang Landerd!

Mascha Katoen (directeur operationele zaken) brengt een ode aan haar collega's van Kinderopvang Landerd.
Ode aan...de pm'ers van Kinderopvang Landerd!

Werken in de kinderopvang…. Dat is echt super leuk! Door de kinderen, door hun ouders, maar zeker ook door de mensen die er werken. Het grote verschil tussen ons en andere kinderopvangorganisaties is onze sfeer. Ik ben trots op de medewerkers van de Schaepskooi… jullie maken Landerd, want jullie maken de sfeer!

Ik deel een grote pluim uit voor jullie geduld, vrolijkheid, empathie, inzicht, warmte, gezelligheid, kundigheid, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Kinderen hebben het super naar hun zin bij jullie. Ze leren zoveel van al dat spelen bij jullie. Kinderen worden gezien door jullie. Ze voelen zich veilig en na zo´n dagje zijn ze natuurlijk ook weer blij om met papa en mama mee te gaan.

Maar mocht er ooit nog iemand vragen: ‘Is dat niet zielig voor die kinderen?’ Dan zeg je maar: ‘Nee want ik ben geduldig, vrolijk, empathisch, ik heb inzicht, ik bied warmte, ben gezellig en ik zorg voor gezelligheid, ik ben kundig, ik ben flexibel, ik ben klantvriendelijk, ik ben creatief en ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dus waar laat je je grootste bezit nu het liefst achter? Toch bij zo iemand als ik!!’ Dat zijn jullie!

Dus ik zeg een ode aan alle medewerkers van de Schaepskooi! En ik vraag een ieder die wil, om deze ode aan te vullen. Want even een hart onder de riem in deze roerige tijden die de kinderopvang al een hele tijd doormaakt, doet een mens goed.


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon
.


Lees hier meer Odes >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.