Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…alle medewerkers van kinderopvang OOK!

Conny Huner wil een ode brengen aan alle medewerkers van Kinderopvang OOK uit Apeldoorn. 'Meiden en mannen jullie zijn kanjers! Petje af.'
Ode aan...alle medewerkers van kinderopvang OOK!

Ik schrijf een ode aan alle medewerkers van kinderopvang OOK in Apeldoorn. Zoals we allemaal weten is de klad in de kinderopvang gekomen en het duurt maar voort. Dat levert veel stress op voor zowel het management als de pm’ers.

Ondanks dat werken ze gewoon door en doen zij hun best om er voor de kinderen een gezellig dagje van te maken, dag in dag uit. Zij doen hun uiterste best voor de ouders door uiterst klantgericht te werken. En dat alles met een ontslag wat boven hun hoofd hangt…

Meiden en mannen jullie zijn kanjers! Petje af!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.