Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Humanitas

Marijn Klok
Sacha Ausems wordt per 1 oktober de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Kinderopvang Humanitas. Anja Hol, de huidige bestuursvoorzitter, gaat de organisatie verlaten.
nieuwe-voorzitter
Humanitas is de grootste landelijke kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk. - Foto: Andrea Warnecke

Anja Hol was sinds 1999 in dienst bij Kinderopvang Humanitas. Vanaf 2006 bekleedde zij de positie van voorzitter van de Raad van Bestuur. Humanitas is de grootste landelijke kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, en Hol laat volgens de Raad van Toezicht een ‘kwalitatief hoogwaardige en financieel solide organisatie achter die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet’.

Opvolger

Sacha Ausems, Hol’s opvolger, is op dit moment nog directeur specialistische en intramurale zorg bij zorgorganisatie Thebe in West- en Midden-Brabant. Zij heeft diverse functies bekleed in de zorgsector, maar ook in het bedrijfsleven. Vanaf 1 oktober zal zij samen met Egbert Schelhaas de tweehoofdige Raad van Bestuur van Kinderopvang Humanitas vormen.

Kinderopvang Humanitas nam eind vorig jaar SKE Kinderopvang over. Dit kostte de organisatie heel wat geld, maar desondanks beschikte de organisatie volgens Anja Hol over een ‘uitstekende financiële positie’. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.