Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Mogelijk betalen voor de Risicomonitor

Mogelijk betalen voor de Risicomonitor

De 

Registreren

2 REACTIES

 1. Ik wordt een beetje moe van opmerkingen dat bepaalde bedragen wel overzienbaar zijn. Dat zal best, maar dat is een dagelijks terugkerend verhaal. Dagelijks of wekelijks wordt de kinderopvang geconfronteerd met stijgende kosten in een tijd dat de bezuinigingen het er echt niet gemakkelijker op maken. Ik wik dus NIET betalen voor de risicomonitor. Laat de FCB het maar ophoesten

 2. Lees alle reacties
 3. Vooral in de beginperiode van de risico-monitor voor de gastouderopvang liep e.e.a. niet bepaald vlekkeloos.
  Zo was de verwerking via de server van http://www.risico-monitor.nl verschrikkelijk traag en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  De afgelopen tijd is er volgens FCB weliswaar heel wat verbeterd aan de risico-monitor, maar ik heb al afgehaakt.
  Omdat de oude digitale RIE alleen tegen betaling beschikbaar wordt en ik een snelle RIE wilde, heb ik zelf een RI&E Veiligheid en Gezondheid voor de gastouderopvang in Excel gemaakt met allerlei beveiligingen, streefdata èn deadlines.
  Inmiddels werk ik er met veel plezier mee en mijn collega’s kunnen er ook goed mee overweg.
  Met de RIE in Excel zijn wij niet meer afhankelijk van een internetverbinding en een server, maar kunnen wij realtime alles verwerken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.