Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ModderDag 2015 breekt alle records

Met ruim 2400 locaties en bijna 110.000 deelnemende kinderen is het bereik van de derde editie van ModderDag verdubbeld.
Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat de verbinding met de aarde voor hen betekent.
Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. - Foto: Gastouderopvang Engeltje en Bengeltje

Met 85% van de aangemelde locaties laat de kinderopvang zien dat kwaliteit en natuur breed gedragen worden in de sector. Het aantal deelnemende basisscholen is meer dan verdubbeld, vooral de onderbouw groepen genieten van ModderActiviteiten. Onder de 170 overige locaties vooral gastouders en natuurlocaties: NME centra, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer.

Kindercentra blinken uit in het bedenken van originele activiteiten met modder tijdens deze ModderDag. Check ze hier >>

Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Tienduizenden kinderen zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. ModderDag organiseer je zelf. Als school, gastouder, kinderdagverblijf, bso, bezoekerscentrum: iedereen die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt kan zich aansluiten bij ModderDag.

Elke bso geeft zijn eigen invulling aan ModderDag. Zo gaan kinderen van bso Op Stoom in Haarlem los in een heuse modderkeuken, en in Meppel hebben alle bso’s een mud run georganiseerd.

Wat ga jij vandaag doen? Mail je modderige foto’s naar info@kinderopvangtotaal.nl, en wie weet zie je je foto binnenkort op deze website.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.