Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mediapartner vakbeurs Kind & Opvang

Mediapartner vakbeurs Kind & Opvang

Voor de derde keer vindt de vakbeurs Kind & Opvang plaats in Evenementenhal Hardenberg, op dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei. Wij zijn dit jaar opnieuw de officiële mediapartner van Kind & Opvang. Dit houdt in dat abonnees van tijdschrift Kinderopvang en Management Kinderopvang bij de meinummers een beurscatalogus over Kind & Opvang krijgen meegestuurd. Deze catalogus wordt ook aan alle bezoekers op de beurs uitgedeeld.

Voorafgaand aan de beurs zal er een Kinderopvangtotaal-themanieuwsbrief worden verstuurd over Kind & Opvang met daarin allerlei informatie over de beurs. Met de nieuwsbrief bereiken we ruim 11.000 professionals in de kinderopvangsector.

Meer weten?
Bent u van plan op de beurs te staan en/of wilt u vooraf aandacht voor uw diensten/producten? Informeer dan over de mogelijkheden voor adverteren in deze catalogus of in de themanieuwsbrief bij Tonny Handgraaf (Retra Publiciteitsservice), reageer voor 8 april 2011!

Tel: 023 – 57 18 480
Mail: tonny@retra.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.