Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Zo intens spelen dat je alles vergeet’

Spelen, op zo'n manier dat je helemaal de tijd en alles om je heen vergeet. Dat is waar de speeldeskundigen van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk naar streven. Ze brachten daarover onlangs twee nieuwe publicaties uit: Gids tot intens spelen en Intens spelen in de praktijk. Speelexpert Bert Breugelmans van VDS vertelt over de juiste 'aanbodcocktail' die kinderen intens plezier geeft. Eigenlijk is het simpel: 'Het draait om keuze en variatie'.
Foto's: Vlaamse Dienst Speelpleinwerk
‘Het
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.