Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vraag aan de coach: ‘Hoe laten we ze opruimen?’

De casus

In mijn mailbox krijg ik een linkje van een video. De link komt van de peuterspeelzaal en ze hebben het opruimmoment gefilmd. Ik zie een medewerker die hard aan het werk is om de kinderen betrokken te houden bij het opruimen. 'Nee, Tim, we gaan nu opruimen. Leg maar bij de andere auto's. Noor! Kom, opruimen. We gaan zo naar buiten.' Ik zie hoe zestien peuters door elkaar dwarrelen. Er gebeurt veel, behalve samen opruimen. De vraag van de medewerkers is hoe ze de kinderen kunnen laten opruimen. Nu duurt het vaak te lang en uiteindelijk doen ze het zelf, omdat dat sneller is.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.