Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

voor mediteren met kinderen

Er komt best veel op een kind af op een dag. Je gehaaste ouders brengen je naar opvang of school, je dag zit propvol spelen, leren, andere kinderen en volwassen. En wie komt je straks ophalen? Zo'n druk leven laat je veel denken en voelen. Meditatie kan kinderen helpen dat alles te verwerken. Op sommige scholen gebeurt het al. De dag begint met ademhalingsoefeningen, zodat de kinderen een heerlijk rustgevoel van binnen krijgen en prettiger leren. Waarom zou je dat ook niet doen in de kinderopvang? Het kan ook jou als professional een innerlijke kalmte geven, zodat je een stressmoment makkelijk kunt hanteren. Zes tips.
fnv-cao-partijen-zijn-het-niet-eens-over-loonstijgingen-kinderopvang
Nastco / Getty Images / iStock
1
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.