Supermanny

Stel, ik laat een douchewandje plaatsen. Dan geloof ik de vakman op zijn woord als hij vol overtuiging een steengoed glazen exemplaar aanprijst. Ik vertrouw op zijn kennis, want ik heb er zelf geen verstand van. In mijn werk ligt dat een tikkie lastiger. Ik heb kinderen onder mijn hoede en dat is voor ouders het dierbaarste bezit denkbaar.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

En opvoeden, dat kan toch iedereen? Als Raku, Derek, Miley en Frida Blue bij mij zijn, ligt hun opvoeding tijdelijk in mijn handen. Kinderen goed laten ontwikkelen is een vak en bovendien op zoveel niveaus intens: de bagage van de ouders speelt mee, mijn visie, het karakter van het kind, de energie van de dag, het moment van het jaar. Als Mark the Manny probeer ik diep te gaan. Doorvragen. Hoe doe je dat, en waarom? Niet op Miley, Raku, Frida Blue en Derek laat ik mijn vragenvuur los, maar op hun vaders en moeders. Stiekem heb ik wel iets

0
16

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.