Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stop derdehands rook

We weten al lang dat roken en meeroken schadelijk is voor ieders gezondheid. Inmiddels is ook gebleken dat zelfs rookrestanten gevaarlijk zijn: dit zijn de schadelijke stoffen die achterblijven in bijvoorbeeld de kleding van een roker. We noemen dit ook wel 'derdehands rook'. Het is goed als kinderen zo min mogelijk met rook in aanraking komen, óók met derdehands rook. En daar kun je als kinderopvangorganisatie wat aan doen.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.