Naar buiten waar de vogels fluiten

Mark (32) is eigenaar van gastouderopvang Mark the Manny in Amsterdam. Daarnaast is hij beheerder van buurtmoestuin Soeptuin Bredius en werkt hij als freelancer bij natuurspeeltuin Het woeste westen. Mark woont samen met zijn vriendin Esther.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Het is tijd om naar buiten te gaan! Niet alleen in de zomer, maar elk seizoen als je het mij vraagt. Naar de kinderboerderij, het park, een visje eten of even heen-en-weer naar de supermarkt. Waar de kinderen (en ik) ook heel vrolijk van worden, is de speelplaats op het plein om de hoek. Raku, Miley, Frida Blue en Derek kunnen hun hart ophalen: er zijn water- en zandbakken, schommels, draaimolens, glijbanen en er is een keet stampvol met buitenspeelgoed. Voordat we klaar zijn voor vertrek, vraag ik of ze hun schoenen willen pakken. Het is geen rare vraag –

0
17

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.