Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meer aandacht voor kinderen met ontwikkelingsvoorsprong

Er zijn VVE-groepen, subsidieregelingen en veel mogelijkheden om kinderen met een ontwikkelingsachterstand te helpen. Aan een ontwikkelingsvoorsprong daarentegen wordt weinig aandacht besteed, merkte Jolanda Brouwer in de praktijk. Daarom onderzocht ze tijdens haar afstudeeronderzoek voor de studie hbo Pedagogiek hoe pedagogisch professionals en ouders ondersteund kunnen worden in de begeleiding van peuters met een ontwikkelingsvoorsprong in de kinderopvang.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.