Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen’

Veel ouders, maar ook pedagogisch medewerkers, willen jonge kinderen onder de vier jaar beschermen tegen alle gevaar en risico's. Op de langere termijn is dit schadelijk voor kinderen. Mieke Cotterink is onderzoeker bij het kenniscentrum letselpreventie VeiligheidNL, en expert op het gebied van veilig opgroeien. Zij laat zien hoe belangrijk het is om kinderen van jongs af aan ruimte te geven om te leren omgaan met risicovol spel. En pleit voor verankering in het beleid van de organisatie.
Vormen van risicovol spel. Beelden: VeiligheidNL
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.