Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Ik maak graag samen een gekke sfeer’

In Mijn Locatie praten managers over hun locaties, team en waar ze trots op zijn. Mariëtte de Vrieze begon 34 jaar geleden bij Kinderopvang Haarlem, dat na een fusie met Kinderorganisatie Spaarne veranderde in Hero kindercentra. Als clustermanager heeft ze acht locaties onder zich: drie VVE-peuterdagverblijven, vier bso's en een kinderdagverblijf. Zelf zit ze op locatie Noordestraat in Haarlem-Oost.
Foto: Corine Zijerveld

Wat

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.