Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Het belang van de eerste 1001 dagen’

De eerste 1001 dagen van een kind - de periode van conceptie tot en met het tweede levensjaar - zijn cruciaal voor de ontwikkeling in de rest van het leven. Zowel op lichamelijk, sociaal als emotioneel gebied. Er is veel kennis over dit onderwerp en dat is nu gebundeld op de onlinekennisbank 1001kritiekedagen.nl, bedoeld voor alle professionals die werken met het jonge kind en/of de ouders. Alleen moet er voor pedagogisch medewerkers nog een vertaalslag gemaakt worden.
Foto: Istock/Monkeybusinessimages
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.