Er wordt echt naar je geluisterd’

Met het oog op het Nieuwe Toezicht vanaf volgend jaar heeft het Landelijk Centrum Toezicht Kinderopvang GGD GHOR Nederland samen met een aantal kinderopvangorganisaties een uitgebreide pilot ‘Samen observeren’ gedaan. ‘Het voelt alsof je nu echt samen aan kwaliteit werkt.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Thea Schipper

Vanaf volgend jaar gaat het toezicht op de kinderopvang veranderen. Meer kwaliteit, meer diepgang en meer in gesprek met het werkveld, is de insteek. ‘Het toezicht is een zaak van twee partijen’, zegt Fred van der Wal, projectmedewerker van het Landelijk Centrum Toezicht Kinderopvang GGD GHOR Nederland en coördinator van de pilot. ‘We willen kijken hoe we het anders kunnen doen en hoe we de kinderopvangorganisaties meer kunnen horen. We willen samen kijken: wat leidt tot kwaliteit en hoe kom je daar in de praktijk?’

Hoe ging de pilot in zijn werk? Tijdens de pilot hebben vier GGD’en tijdens zeventig

0
70

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.