Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De taal van muziek

Muziek is meer dan een radio aanzetten of een playlist met continu dezelfde K3-liedjes afdraaien. Als je muziek op de juiste manier inzet, opent het een nieuwe wereld voor kinderen. Van klassieke muziek tijdens de inloop tot natuurgeluiden in de slaapkamer, van bewegen op muziek tot muziek máken. 'Elk kind heeft muziek in zich', aldus Marije Magito, directeur van stichting Jonge Kind Centrum. Natasja de Kroon, Pabo-docent: 'De functie van muziek wordt nog enorm onderschat.'
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.