Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Geen schaamte, maar openheid

Ik schrok toen ik hoorde dat we een medewerker hadden die besmet was met het virus. De eerste binnen mijn organisatie. Hoe kan dat nou? We zijn zo super zorgvuldig, ontsmetten alles, beschikken over dozen beschermende producten, hebben extra schoonmaak ingezet en looproutes uitgezet, overdrachtprotocollen gemaakt, overal 1,5 meterstickers opgehangen, enzovoort. Onze medewerkers zijn zeer zorgvuldig, dus hoe kan dat dan?
Ilse Raasing is directeur van Stichting Kinderopvang Waterland. Zij is een energieke, mensgerichte manager die meer dan 35 jaar ervaring in de kinderopvang combineert met een altijd frisse blik. Ze is jarenlang actief geweest in de politiek en nog steeds betrokken. Daarnaast zit ze in adviesgroepen en ligt haar passie bij muziek maken. Ze treedt regelmatig als zangeres op met haar gitarist. Foto: Corine Zijerveld
Gelukkig
Registreren

Ilse Raasing is directeur van stichting Kinderopvang Waterland in Monnickendam en voormalig columnist voor Management Kinderopvang. Zij is een energiek en mensgerichte manager met ruim 40 jaar ervaring in de kinderopvang. Naast haar passie voor kinderopvang is ze actief als zangeres en is ze ook jarenlang actief geweest in de politiek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.