Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – En de 1e prijs gaat naar…

Avatar
Ilse Raasing
Trommelgeroffel, spanning loopt op, daar is het verlossende woord: … de kinderopvang! Flexibel, oplossend, creatief, zorgzaam, dienstverlenend en verbindend. Zo zag ik de afgelopen maanden de kinderopvang. Een 'niet lullen maar poetsen'-houding, en daar bedoel ik niet mee dat onze branche niet nadenkt. Maar we stonden voor een belangrijke uitdaging en moesten die in korte tijd aangaan. De vraag 'wanneer?' ging voor de vraag 'waarom?'.
Ilse Raasing is directeur van Stichting Kinderopvang Waterland. Zij is een energieke, mensgerichte manager die meer dan 35 jaar ervaring in de kinderopvang combineert met een altijd frisse blik. Ze is jarenlang actief geweest in de politiek en nog steeds betrokken. Daarnaast zit ze in adviesgroepen en ligt haar passie bij muziek maken. Ze treedt regelmatig als zangeres op met haar gitarist. Foto: Corine Zijerveld
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.