Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Buitengeluk in Zwolle-Zuid

Kinderen die zonder enige aarzeling een accuboor hanteren en zelfverzekerd een handzaag in een plank zetten. Menig zaterdagklusser zou er jaloers van worden. Bij de Doomijn-bso in Zwolle-Zuid is de pilot Buitengeluk afgerond, waarbij kinderen zoveel mogelijk spelen en klussen in de natuur. Doel: kinderen laten kennismaken met het lokale leerecosysteem. Een voltreffer. Pedagogisch medewerker Anouk Veldman (24): 'Een leuk aanbod triggert kinderen om te gaan onderzoeken en nieuwe dingen te leren.'
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.