Allemaal een frisse neus

Soms lijkt het wel of in al de onrust rondom de invoering van de Wet IKK de Wet harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk nauwelijks aandacht krijgt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Soms lijkt het wel of in al de onrust rondom de invoering van de Wet IKK de Wet harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk nauwelijks aandacht krijgt. Inmiddels roeren echter allerlei partijen zich ook op dit dossier omdat de invoering ook hier met haken en ogen gepaard gaat. BOinK vindt dat harmonisatie niet tot gevolg mag hebben dat we kwaliteitscriteria weer gaan verlagen. Tegelijkertijd realiseren we ons dat het best lastig is om met generieke regelgeving zowel peuterspeelzaal als hele dagopvang en bso recht te doen. Maar we zien ook een oude discussie terugkomen.

Bij de invoering van de Wet kinderopvang, en

0
96

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.