Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Let op: veranderingen Kinderopvangtotaal

Op de website www.kinderopvangtotaal.nl is veel vakinformatie te vinden over actuele ontwikkelingen in de kinderopvangbranche. De toegang tot deze exclusieve informatie was tot op heden voor iedereen gratis, maar dat gaat veranderen. Vanaf 3 september 2014 vragen we bezoekers die meer dan 7 artikelen per maand bekijken om een online abonnement af te sluiten. Abonnees van de tijdschriften Kinderopvang en Management Kinderopvang hebben altijd onbeperkt toegang tot de website.
Let op: veranderingen Kinderopvangtotaal

Het is al enige tijd gebruikelijk om u als bezoeker te registeren voor Kinderopvangtotaal.nl. Vele duizenden bezoekers hebben dit dan ook het afgelopen jaar gedaan. Een registratie is gratis en geeft u onbeperkt toegang tot alle artikelen, weblogs en activiteitentips op de website. Vanaf woensdag 3 september 2014 gaat dit veranderen. Bezoekers die meer dan tien artikelen per maand bekijken, wordt gevraagd om een (online) abonnement op Kinderopvang af te sluiten. Een online abonnement kost € 4,95 per maand en geeft u wél onbeperkte toegang tot alle artikelen op Kinderopvangtotaal.

Abonnees

U kunt er ook voor kiezen om een abonnement op de tijdschriften Kinderopvang en/of Management Kinderopvang af te sluiten. Onze tijdschriftabonnees hebben namelijk ALTIJD onbeperkt toegang tot alle informatie op Kinderopvangtotaal. Nieuw is dat abonnees van de tijdschriften Kinderopvang en Management Kinderopvang de nummers per 1 september 2014 ook digitaal kunnen lezen, via: www.kinderopvangtotaal.nl/Digitaal-magazine.

Registratie aanpassen

Heeft u zich al geregistreerd op Kinderopvangtotaal? Dan is er een kans dat u zich heeft geregistreerd zonder abonnementnummer, terwijl u wel abonnee bent van de tijdschriften Kinderopvang en/of Management Kinderopvang. U kunt zich dan opnieuw registreren maar dan mét abonneenummer zodat u alsnog onbeperkt toegang heeft tot alle artikelen en het digitale magazine. Registreren met abonneenummer kan hier. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Online abonnement

Hebt u interesse in een online abonnement van € 4,95 per maand? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden met ingang van woensdag 3 september. Abonnees kunnen meer informatie lezen over registreren in de brieven die met de septembernummers van Kinderopvang en Management Kinderopvang worden meegestuurd.

Meer weten?

Lees hier meer algemene informatie over registreren. Is uw vraag niet beantwoord? Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze afdeling Klantenservice, per e-mail bereikbaar via klantenservice@reedbusiness.nl of tijdens kantooruren per telefoonnummer (0314) 35 83 58.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.