Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kosten

De kosten per deelnemer voor de complete serie Web/tv (12 afleveringen) zijn € 36,-.  Voor dat bedrag krijgt de deelnemer toegang tot de 12 modules, die vervolgens maximaal twee keer per stuk bekeken kunnen worden. De afleveringen kunnen nu ook los besteld worden (€ 3,- per aflevering) en eventueel gecombineerd met internetcolleges van Steven Pont die hetzelfde thema/onderwerp behandelen.

Training vermeld op de BKK Lijst Opleidingen
Bij Radius Nederland is het mogelijk om de afleveringen Web-tv te combineren met een incompany training (blended learning). De kosten per module Blended Learning bedragen €195,- per deelnemer per module. Er zijn 3 modules. ‘Blended Learning – Web TV Pedagogisch Kader’ van Radius Nederland staat vermeld op de BKK Lijst Opleidingen. Opleidingen die staan vermeld op de BKK Lijst Opleidingen komen voor vergoeding vanuit het BKK opleidingsbudget in aanmerking. Ga voor de voorwaarden en de aanvraagprocedure voor het BKK opleidingsbudget naar www.stichtingbkk.nl. 
Meer informatie over deze training >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.