Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Komt dat zien… Circus Spring!

Spring Kinderopvang en Nederlands Nationaal Circus Herman Renz werken samen aan een spectaculaire circusvoorstelling. Het wordt een voorstelling voor én door kinderen, samen met de artiesten van Circus Herman Renz, ter ere van het veertigjarig jubileum van Spring Kinderopvang. Zaterdag 14 september is de grote dag.
Komt dat zien… Circus Spring!

Kinderen van diverse Spring-locaties in Helmond zijn inmiddels begonnen met het instuderen van een act. Zo volgen de kinderen workshops kindercircus, ‘drums alive’ of acrogym ter voorbereiding op hun act. De kinderen van de dagopvang studeren een speciaal lied in.
Daarnaast staat de theaterweek in de eerste week van de zomervakantie in het teken van circus en feest. In het Annatheater volgen kinderen van verschillende vakantie-BSO’s een of meerdere dagen creatieve workshops met een circustintje. Zowel in de ochtend als in de middag volgen de kinderen twee workshops. Aan het einde van de middag presenteren de kinderen in de echte theaterzaal wat ze in hun laatste workshop hebben geleerd of gemaakt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.