Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kober neemt Surplus Kinderopvang over

De Kober Groep uit Breda neemt per 1 januari Surplus Kinderopvang over. Die laatste heeft kinderdagverblijven, bso's, peuterspeelzalen, voorscholen en gastouderopvang in de gemeenten Breda, Halderberghe, Etten-Leur en Zundert. Ondanks de overname rommelt het ook bij Kober, waar eerder bekend werd gemaakt dat er tien vestigingen zullen sluiten en banen verloren zullen gaan.
Kober neemt Surplus Kinderopvang over
Foto: ANP Photo

Met de overname heeft het verlies van banen en het sluiten van locaties niks te maken, is te lezen in de regionale krant BN de Stem. Hoeveel banen er verdwijnen bij Kober, is nog niet bekend.

Zelfstandig

Het is de bedoeling dat Surplus een ‘min of meer zelfstandige organisatie’ blijft onder de paraplu van Kober. Directeur van Kober Pauline Schellart zegt in BN de Stem: ‘Het samenvoegen van de beide organisaties is een mooie stap naar een bredere basis voor een gezonde bedrijfsvoering in de toekomst. We vergroten daarnaast, als de totale Kober Groep, ons marktaandeel en het werkgebied sluit straks nog meer op elkaar aan.’

Over Surplus

Surplus is een middelgrote kinderopvangorganisatie, met negen kinderdagverblijven, negen bso’s, elf peuterspeelzalen, vijf voorscholen, tussenschoolse opvang en gastouderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.