Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KION Thuis regelt oppas aan huis

Weija Steffens
Opnieuw komt kinderopvangorganisatie KION met een nieuwe service voor haar klanten. Medio maart introduceert KION een oppasdienst onder de naam KION Thuis. Hiermee speelt KION in op de trend om ouders te ontzorgen.
1-Thuisoppas.jpg
KION ontzorgt vanaf maart haar klanten met oppasdienst KION Thuis. - Foto: Fotolia

Met KION Thuis kunnen ouders gemakkelijk een gekwalificeerde oppas vinden. De oppassen zijn allemaal werkzaam bij KION als pedagogisch medewerker en beschikken over een pedagogische opleiding, kinder-EHBO en een verklaring omtrent gedrag.

Online profielen bekijken

Ouders kunnen vanaf medio maart online profielen bekijken en een oppas uitzoeken. Via een app kunnen ouders de potentiële oppas(sen) een bericht sturen met hun oppasvraag. De oppas die als eerste reageert komt bij de klant oppassen. Om gebruik te maken van de oppasservice betaalt de ouder het eerste jaar € 15,- en daarna jaarlijks € 10,-. KION bemoeit zich verder niet met de afspraken tussen ouders en de oppas.

De maatschappij verandert en met name op privévlak is de druk enorm toegenomen. KION speelt daarop in met nieuwe diensten om ouders te ontzorgen. Eerder lanceerder KION al de flexibele opvangdienst AltijdOpvang! Lees meer>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.