Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KION benoemt tweede bestuurder

Kinderopvangorganisatie KION krijgt een tweede bestuurder: Marin van Schaick. Vanaf 1 september zal zij samen met voorzitter Eddy Brunekreeft een collegiaal bestuur vormen.
Marin van Schaik

KION is in korte tijd hard gegroeid, schrijft de kinderopvangorganisatie in een persbericht. De kinderopvangorganisatie in de regio Nijmegen wil toonaangevend en van maatschappelijke betekenis zijn voor de ontwikkeling van het kind en de ‘ontzorging’ van jonge gezinnen. Door de uitbreiding van de Raad van Bestuur kan KION deze missie beter uitvoeren en de organisatie passend doorontwikkelen.

Complementair

Marin van Schaick is geen nieuw gezicht bij KION, ze was er al werkzaam als operationeel directeur. ‘Als veranderkundige met een bedrijfskundige achtergrond is ze sterk in het ontwikkelen van strategie en de vertaling naar tactisch en operationeel niveau.’ Brunekreeft zal naar buiten treden als het ‘bestuurlijke gezicht’. ‘Hij heeft zich reeds bewezen als sterke netwerker met een goed gevoel voor relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Beide bestuurders zijn complementair qua achtergrond en ervaring. Zij delen de strategische ambities van KION op het terrein van kindontwikkeling, klantbenadering en samenwerking met (onderwijs)partners in de regio. Samen willen zij deze ambities realiseren’, schrijft de organisatie.

Nieuwe regiodirecteuren

De benoeming van een nieuw lid Raad van Bestuur is niet de enige verandering in aansturing. KION krijgt drie regiodirecteuren die binnen hun regio marktontwikkeling, samenwerking met onderwijspartners, klantwensen en operatie met elkaar gaan verbinden. Momenteel loopt de selectieprocedure voor drie regiodirecteuren.


Lees ook: Om haar 25-jarig bestaan te vieren, hield kinderopvangorganisatie KION een kinderfestival voor gezinnen in Nijmegen en omstreken. ‘Om hen te bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in onze organisatie’, laat KION weten. Het evenement trok maar liefst 9.000 bezoekers. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.