Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Mundo genomineerd voor Succes Award

Mundo

Kinderopvang Mundo (Schiedam e.o.) is door de Kamer van Koophandel en RTL genomineerd voor de Nationale Succes TV Award 2012. In dit programma worden organisaties uit allerlei branches gekozen, mits ze bekend, vooruitstrevend, interessant en succesvol zijn.

Van 29 oktober tot en met 2 november is Mundo te zien in het TV-programma De Succesfactor op RTL-Z. Eind 2012 mogen de kijkers van het programma bepalen wie de award wint en zichzelf dus een jaar lang de meest succesvolle onderneming van Nederland mag noemen. De award houdt ook een prijs in van 20.000 euro.

Kinderopvang in een goed daglicht
Dat ze bij Mundo blij zijn met de nominatie, blijkt uit de website van de kinderopvangorganisatie: ‘We zouden het natuurlijk geweldig vinden om bij de top 10 te eindigen en zo de kinderopvang in een goed daglicht te zetten. Als er gestemd kan worden zullen we dit dan ook breed bekend maken. Maar ook zonder prijs genieten we al enorm van de nominatie, wat geweldig!’

In juni was de Nijmeegse kinderopvangorganisatie KION ook genomineerd voor de Succes Award. Bekijk hier het filmpje >>

ANP Photo, Lex van Lieshout

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.