Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderdagverblijf Utrecht dicht: vier medewerkers besmet

Kinderdagverblijf Jonas in Utrecht heeft de deuren gesloten, nadat bleek dat meerdere medewerkers en ouders besmet zijn met het coronavirus. Het gaat in elk geval om vier medewerkers en twee ouders.
AdobeStock

De ouders werden eerder deze week ingelicht. Sindsdien is de locatie, onderdeel van de keten Ludens, gesloten, meldt RTV Utrecht. Het kinderdagverblijf blijft in elk geval tot en met vrijdag 14 augustus gesloten. De locatie wordt momenteel grondig gereinigd.

Kinderen in quarantaine

De kinderen die op de groepen zitten van de medewerkers, hebben van de GGD het advies gekregen twee weken in quarantaine te gaan. Dat geldt ook voor de medewerkers die in contact zijn geweest met de besmette medewerkers.

Het protocol kinderopvang is aangepast naar aanleiding van de nieuwe quarantainerichtlijn van het kabinet. Er is extra informatie opgenomen voor ouders die terugkomen uit een vakantieland met oranje of rood reisadvies. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.