Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving NLdoet geopend

Elk jaar organiseert het Oranje Fonds NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De inschrijving voor de editie van 2020 is geopend. Doen jullie mee op 13 en 14 maart?
foto iStock

Tijdens NLdoet worden vrijwilligers in het zonnetje gezet en wordt iedereen uitgenodigd om zich belangeloos in te zetten voor anderen.

Kinderopvangorganisaties kunnen klussen voor vrijwilligers aanmelden op de website van NLdoet. Denk aan hulp die nodig is bij het opknappen van een speeltuin of de aanleg van een moestuin. Plant samen met vrijwilligers bomen in de tuin van de kinderopvang of bouw een insectenhotel. Maar een kinderdagverblijf kan ook een leuke activiteit voor anderen organiseren, denk aan een uitstapje voor ouderen in de buurt samen met de kinderen. Daarnaast kunnen kinderdagverblijven natuurlijk ook meehelpen aan een klus van een andere organisatie.

‘Prachtig werk verzetten’

Het is het 16e jaar dat het Oranje Fonds NLdoet organiseert. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: ‘Wij zijn ontzettend blij dat we dit jaar alweer voor de 16e keer NLdoet kunnen organiseren. Het Oranje Fonds is er namelijk voor iedereen die zich wil inzetten voor een ander. Het is prachtig om te zien hoeveel vrijwilligers zich tijdens dit weekend belangeloos inzetten voor de maatschappij. Ik wil graag alle verenigingen, stichtingen, scholen en zorginstellingen van Nederland oproepen mee te doen door hun klussen aan te melden. Samen kunnen we prachtig werk verzetten op 13 en 14 maart!’

Meld je aan

Doet jouw organisatie ook mee met NLdoet? Laat het ons weten en stuur ons de foto’s via kinderopvang@bsl.nl. Dan maken wij die dagen een mooi overzicht van alle activiteiten. Aanmelden voor NLdoet kan hier.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.