Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving duurzame prijs Groene Giraf geopend

Ook dit jaar maken kinderopvangorganisaties kans op het winnen van een Groene Giraf, een stimuleringsprijs voor duurzaamheid in de kinderopvang. De inschrijving voor deze verkiezing is begonnen. Nieuw is de categorie 'beste duurzame nieuwkomer.'
Inschrijving duurzame prijs Groene Giraf geopend
Foto: ANP Photo

Met de Groene Giraf wil initiatiefneemster Ilse Vlaming van Bureau Plan-D de kinderopvangsector stimuleren om duurzaam te ondernemen en meer te doen met natuur en milieu. Organisaties die op dit gebied vooroplopen maken kans om de Groene Giraf te winnen. Organisaties die meer met het thema willen doen, kunnen veel opsteken van de vragenlijst en checklist die aan deelname vastzit.

Vorige prijswinnaars
In 2012 werd de duurzaamheidsprijs voor de tweede keer uitgereikt in drie categoriën: ‘kinderdagverblijf’, ‘bso’ en ‘kinderopvangorganisatie’. Toen wonnen ’t Hummelhus, bso STRUIN en Kinderopvangorganisatie Humanitas. Dit jaar komt daar de categorie ‘beste duurzame nieuwkomer’ bij.

Meedoen, nominaties en winnaars
Meedoen kan tot en met 31 augustus. Op 1 september wordt de longlist bekendgemaakt, op de Dag van Duurzaamheid, 10 oktober, worden de genomineerden bekendgemaakt die een bezoek kunnen verwachten van de jury. Op woensdag 27 november zijn de winnaars bekend. De uitreiking van de prijs vindt plaats op de landelijke kennisdag over kwaliteit van Ruimte-OK.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.