Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

IKEA is zich van geen kwaad bewust

IKEA moet door het stof na het uitzenden van een nieuw reclamespotje. Hierin pleit de meubelfabrikant ervoor vaker papadagen te organiseren voor alle kinderen in de buurt in plaats van 'al het geld naar de kinderopvang te brengen'. Veel kinderopvangmedewerkers stuit het tegen de borst dat de hoge kosten voor kinderopvang worden misbruikt om reclame te maken voor IKEAproducten. De boodschap valt rauw op hun dak, temeer veel kinderopvangorganisaties trouwe klanten zijn van de meubelgigant.
IKEA is zich van geen kwaad bewust
Foto: ANP Photo

Onder

Registreren

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Een slim antwoord in de mail, zeer goed geschreven en geen speld tussen te krijgen, maar ik blijf het niet oké vinden dat IKEA juist nu gebruik maakt van het gevoel dat het goedkoper is om een ‘papadag’ te gebruiken om ook nog andere kinderen op te vangen, waarbij wel eerst even flink geïnvesteerd moet worden in meubels.
    Als ik het goed begrijp is IKEA ook niet van plan de reclame van de televisie te halen.
    Flauw!!

  3. Ikea is zich van geen kwaad bewust, dat lijkt mij sterk.Bovendien is het stank voor dank, waar in Nederland is er nog een KDV dat geen spullen bij Ikea gekocht heeft?
    Ik stel voor dat Marktplaats morgen een paginagrote advertentie plaatst met de tekst : Ikea meubeltje kopen? Kijk eens op Marktplaats, 26.321 Ikea artikelen te koop!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.