Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hoe staat het met de implementatie van de taaleis? Doe mee met deze enquête

Onderzoeksbureau Significant Public doet, in opdracht van het ministerie van SZW, onderzoek naar de stand van zaken als het gaat om de implementatie van de taaleis Innovatie en Kwaliteit in de Kinderopvang (IKK). Doe mee met de enquête!
vrouw praat
Beeld: AdobeStock

Werk je als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Dan moet je binnen nu en anderhalf jaar beschikken over taalniveau 3F voor Mondelinge taalvaardigheid, dat bestaat uit de onderdelen Spreken, Luisteren en Gesprekken voeren. Deze IKK-taaleis geldt per 1 januari 2025 voor alle pedagogisch medewerkers in de kinderdagopvang, bso en peuteropvang. Hoe staat het ervoor met deze taaleis bij alle kinderopvangorganisaties? Dat onderzoekt onderzoeksbureau Significant Public in opdracht van de overheid.

Doe mee!

Om een goed beeld te krijgen vanuit de sector is het belangrijk dat het bureau vanuit zoveel mogelijk kinderopvangorganisaties input ontvangt. Doe daarom mee aan de enquête van Significant Public! Het invullen van de enquête duurt slechts 20 minuutjes. Op deze manier krijgt de Rijksoverheid een beeld hoe ver kinderopvangorganisaties zijn met de implementatie van de taaleis IKK. Wil je weten welke (cijfermatige) informatie er opgevraagd gaat worden, klik hier.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête >>

Invullen is mogelijk tot 25 september. Wanneer je vragen hebt, als iets niet lukt of onduidelijk is, dan kun je mailen naar vince.rijnberg@significant.nl.

Bron: BK

1 REACTIE

  1. Als je 3f bijna heb alleen lezen niet behaald op 5,4 en een verjaarde dyslexie en dyscalculie wat kan ik er verder nog aan doen om toch het stukje lezen 3f voor op de bso te werken op 1 Jan 2025 te behalen met nog zichtbaar moeite met de Nederlandse taal 3f en meerdere examens heb afgelegd voor de 3f toets.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.