Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hockeytoernooi voor bso-kinderen SWKGroep

In Den Haag organiseerde de SWKGroep op 29 april in Ypenburg een groot WK Hockeytoernooi voor bso-kinderen uit heel Zuid-Holland en Utrecht. Het toernooi was een aanloop naar de Rabobank Hockey World Cup 2014.
Hockeytoernooi voor bso-kinderen SWKGroep

De SWKGroep wil de kinderen bij al haar kinderopvangorganisaties een WK Hockeybeleving meegegeven. Tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014 van 31 mei tot en met 15 juni 2014 strijden de beste landen om de wereldtitel. Daarom organiseerde de kinderopvangorganisatie het hockeytoernooi waarbij de kinderopvangorganisaties van de SWKGroep hun teams konden afvaardigen, die allemaal een ander land vertegenwoordigden. Op de bso hadden de kinderen al de spelregels geleerd, en hun hockeyslag en moves geoefend. De ruim 220 kinderen van de verschillende locaties streden uiteindelijk om de eer én een bezoek met heel het team aan een wedstrijd van het WK Hockey. Team Frankrijk van Kern Kinderopvang Randstad won deze prijs.

Sport&Bewegen

Het toernooi was georganiseerd in het kader van Sport&Bewegen. Heel 2014 is het op alle kinderopvanglocaties van de SWKGroep het jaar van Sport&Bewegen. De organisatie vindt sport en bewegen namelijk erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.