Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hestia omarmt Week van het Jonge Kind

Dat kinderopvangorganisatie Hestia de Week van het Jonge Kind omarmt, mag geen verassing genoemd worden. Ileen Purperhart, directeur van de Amsterdamse kinderopvangorganisatie haalde immers vorig jaar de Week van het Jonge Kind naar Nederland. Ook in 2014 organiseert Hestia op al haar locaties activiteiten voor ouders, buurtbewoners en andere geïnteresseerden.
Hestia omarmt Week van het Jonge Kind
Foto: ANP

Iedere dag is er wel een activiteit op één van de locaties. Bij Hestia Beethoven bijvoorbeeld komt op maandag een kunstenares die laat zien dat je ook kunst kunt maken met baby’s. Tegelijkertijd vindt er bij Hestia Rivierenbuurt een interactieve voorstelling plaats voor ouders en kinderen.

Inspectierapport begrijpen

Maar er is meer. Brood maken met de kinderen, babymassages en vinger- en voetverven in de Rivierenbuurt. Opvallend is de workshop ‘Het inspectierapport beter begrijpen’ die Ileen Purperhart op woensdag 9 april verzorgt voor ouders. Op donderdag 10 april komt burgemeester Eberhard van der Laan samen met mensen van de pers Hestia Amstelveen bezoeken.

Reggio Emilia

De week wordt afgesloten met een workshop Reggio Emilia voor ouders op de locatie Beethoven. Kinderopvangorganisatie Hestia staat bekend om haar Reggio-Emilia-pedagogiek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.