Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Een ode aan…Iedereen bij skidkinderopvang!

Janny Reitsma, directeur ad interim van Skid Kinderopvang (Assen/Zuidlaren e.o.) wil een ode brengen aan alle pm'ers, oproepmedewerkers, gastouders, vrijwilligers, stagiaires en medewerkers van het bedrijfsbureau. 'Ondanks de bezuinigingen en reorganisatie zorgen zij elke dag met heel hun hart, ziel en zaligheid voor onze kinderen.'
Een ode aan...Iedereen bij skidkinderopvang!

‘Als directeur wil ik heel graag een ode brengen aan alle lieve, enthousiaste, hard werkende, flexibele en onvermoeibare pedagogisch medewerkers, oproepmedewerkers, gastouders, vrijwilligers, stagiaires en medewerkers van het bedrijfsbureau. Ondanks de bezuinigingen en reorganisatie zorgen zij elke dag met heel hun hart, ziel en zaligheid voor onze kinderen. Zij zorgen ervoor dat kinderen met veel plezier naar onze opvang komen en dat ouders met een gerust en vertrouwd gevoel aan hun werk en/of studiedag kunnen beginnen.

Ik wil graag nogmaals mijn waardering en bewondering hiervoor laten blijken; zij hebben het echt verdiend om op deze manier nog eens extra in het zonnetje gezet te worden. Jullie zijn in mijn ogen echte kinderopvangtoppers!’


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.