Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De ontwikkeling van kinderen

De ontwikkeling van kinderen

Veilige ontwikkeling van kinderen 

* De website Peuteren.nl is gericht op ouders, maar bevat ook veel handige informatie over de ontwikkeling en opvoeding van peuters en baby’s

* Op de site van K&P Opleidingen vind je een handig overzicht van de ontwikkeling van jonge kinderen, onderverdeeld in de categorieën verstandelijk, motoriek en communicatie. Klik hier. Ook vind je er een archief met interessante artikelen, ondermeer over kijken naar kinderen en voorlezen aan baby’s en dreumesen.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.